Één op één bijles in Amersfoort

Komt uw kind niet goed mee met de Duitse lessen, woont u in Amersfoort, Soest, Leusden of Nijkerk, moet er extra bijgespijkerd worden voor een toets, vindt uw kind het lezen van Duitse boeken moeilijk, beleeft het geen plezier aan het leren van de Duitse taal of zijn er specifieke problemen die u opgelost wilt zien? Gaat u in Duitsland wonen en wilt u dat uw kind zijn of haar nieuwe taal beheerst?

Een individuele bijles duurt 60 minuten en is volledig op maat. De bijles kan plaatsvinden in Amersfoort, Vathorst of bij u op locatie.

Wat Taal voor Allemaal van andere bijles docenten onderscheidt?

Uw kind is in de handen van een ervaren docent, die veel ervaring op de werkvloer verzameld heeft. Het doel is om met zo min mogelijk contactmomenten, de beste resultaten te behalen. Dit in tegenstelling tot de vele uren die uw kind op het huiswerkinstituut zou moeten investeren. Ik ben lokaal actief, met name in Amersfoort en omgeving, waar ik de meeste scholen ook ken.

Examentraining in Amersfoort of omgeving

Woon je in Amersfoort, Soest, Leusden of Nijkerk en moet je binnenkort schoolexamen of centraal examen Duits doen en heb je extra steun nodig? Met genoeg oefenmateriaal voor mavo, havo, vwo, gymnasium gaan we samen aan de slag: brieven of boekverslagen schrijven, presentaties over een onderwerp of boeken voorbereiden, luistervaardigheid trainen of leeskilometers maken? Je krijgt vanzelfsprekend hulp en begeleiding bij het plannen en bijhouden van het Programma van Toetsing en Afsluiting (PTA).
Een examentraining duurt 60 minuten en kan plaatsvinden in Amersfoort, Vathorst of bij jou op locatie. De prijs is afhankelijk van de setting, je kan de examentraining alleen volgen of je kunt nog een maatje zoeken die ook moeite heeft met Duits en de examentraining samen volgen.

Wat Taal voor Allemaal van andere examentrainers onderscheidt?

Ik sta zelf voor de klas in de bovenbouw en ken heel goed het PTA van de mavo, havo en vwo/gymnasium. Ik werk toegespitst op het examen dat je moet maken en help jou naar behoefte.